Hotelul Crisana din Baile Felix, cu profil in boli reumatismale, acute si cronice, inflamatorii si degenerative, in boli neurologice, periferice si sechele dupa accidente vasculare cerebrale (hemiplegii), tratament in afectiuni post-traumatice (entorse, luxatii, fracturi) si in reumatismul tesutului moale.
   
         


      Posibilitatile de tratament : baza cu personal medical de specialitate cu sectii de : Electroterapie, hidroterapie, masaj, kinetoterapie, crenoterapie.
    Exista si posibilitatea de investigatii paraclinice in unitati de specialitate din statiune (ex. EKG, radiologie,laborator, etc).
Bolnavii care au si alte afectiuni pe langa cele specifice celor doua unitati sus mentionate (boli asociate) sunt luati in considerare si cu aceste afectiuni si tratati.

    Tratamentele medicale de recuperare sunt efectuate la indicatia si sub controlul medical de specialitate.
    Amintim si faptul ca personalul medical este cunoscator a cel putin doua limbi de circulatie interntionala, dintre care amintim: engleza, germana, franceza.


Cura profilactica activa

    La Hotelul Crisana din Baile Felix, aceasta se realizeaza prin baie la piscina in apa termominerala, sauna, masaj, gimnastica medicala, cure recomandate in obezitate, stari depresive, boli metabolice si stress.

Transport

    Optional se asigura la cerere transferul la si de la aeroport (sau alta destinatie) - hotel si retur, cu autocar Mercedes 3* (1.3 euro/Km) sau microbus Mercedes Sprinter (0,9 euro/Km).